slide show

Back on track

Jepp. Skönt med skolan ändå ;) Allt återgår till de vanliga :D Ett prov i veckan (No), ett prov nästa vecka (Ma) och ett prov som blir "överasknings prov" xD Vi får int veta vilken vecka det är ännu :P Sen Tyska gloser till fredag m.m.

Fick en ny jacka i förrgår. Ska nog ut och fota den snart så jag kan lägga upp en bild :D Den är mycket varmare än min förra (fryser lätt). Den har fodrade ficker så man kan värma händerna :D Min andra var ny men dock ful och kall, även fat den var tjock. :P Hade också en ny tröja på mej idag :D

Nu äta nått sen kanske ta en nypa luft och kanske chilla vid datan. Kommer dock bli mkt plugg ikväll. Som sagt har prov på g :P

En viktig sak jag börjat tänka på
Jag bryr mej int mycket om mina stavfel och sånt. Så ska försöka skriva mycket ordentligare med också mindre förkortningar. ;) Och jag ska försöka fota oftare och lägga in bilder :D Nu när jag fått blogglust igen vill jag få upp bloggen på fötter igen :D Har också märkt att min blogg blev mindre "fotoblogg" och mer "vardagsblogg" än vad jag trodde från början när jag startade bloggen.

Men nu chatta man me Jocke och så xD gör nå random smileys hahah men hejjråå!

Ignorera mitt hår. Såg förjävlig ut xD

Sjuk..

Känns som jag vart borta från skolan i år. Och på måndag kommer jag ha mycket och göra.. Har missat 3 dagar av skolan.. Kommer typ vara helt "lost" på skolan :P.

Såg nu att jag fått FRÅNVARO på både ons,tors och fre då mina föräldrar FÖRANMÄLT.. men aja..

På måndag ska vi gå till IP och typ se på bandy elr nått annat. Ska kolla så jag har mobilen full laddad och hörlurarna med mej, för det kommer behövas musik under tiden jag går till IP ;)

Föresten hej igen xP Har ju haft lite "bloggpaus" m.m. Men idag kände jag för att ta tag i det hela.. så förhoppningsvis ska jag komma igång med bloggandet.

Men hejj så länge

Lite hockeybilder:Märk också att på sista bilden posar typ Chris Abbott (till vänster om Rautio) och kollar i kameran xDbowling me tjejerna ;)

ska väl försöka blogga nu :D Idag har man vart och äta på vikiningen och sen bowlat i 1,5 timmar  med laget. :) Super härlig kväll :D nu ska jag gå och tvätta bort sminket och sen lägga mejj :D
Imorrn ska vi ha en liten skojj träning me några från laget och så :)

Kommer bilder från i kväll imorrn eftersom kan int ladda upp dom nu ;)

ses :D

Bloggpaus

har en blogg paus nu då eftersom alla gnäller på att jag har ett liv och inte sitter framför datorn varje dag... och inte bloggar så.. ses om en stund..

P.s. senaste kommentarerna jag fick: bryr mig inte om du tkr jag e dåligt på att fota... och om du trodde jag var angelica nylund.. då kan du verkligen inte läsa eftersom det står stort och tydligt "lipkin"... Jag är absolut inte som angelica n och gillar inte så mkt att bli förknippad med henne.. vi e två olika personer med heeelt olika personligheter..
tack o hej, leverpastejj! xD


Bild från Weheartit.com

Världens bästa?

OOOHHH JAAA!!

Linnea om Bra kommentarer.. -.-:
oherre, du tar sjukt fina bilder! Lyssna inte på sånt där omoget folk. Lovar de är samma person som skrivit kommentarerna! Fett omoget, garva som fan när ja läste!


julia om Bra kommentarer.. -.-:
HAHAHHAHAHAHHA jagdör!Sv:
Linnea, det är olika ip :O... och tack <3 <3
Julia, haha ja me ;)

Till alla som hatar/inte gillar min blogg..

och dom som skriver onödiga kommentarer om min blogg.. Gott nytt år på er med! :)

Hoppas nu att 2012 kommer bli ett fruktansvärt bra år, och förhoppningarna finns ;)

  • Till startsida


  • Jag som driver denna blogg heter Angelica och är 13 år. I min blogg får ni läsa mycket om fotografering. Jag fotar med min Olympus sp800-uz som är en kompakt kamera med fast objektiv.