slide show

Hejj på er!

ÄNTLIGEN är bloggen som den ska igen.. jag skulle göra ett bildspel till header men då blev hela bloggen heeelt störd! Nu är den snygg och fin :) Som ni ser i menyn på sidan så står det att "BLOGGEN SYNS BÄST I MOZILLIA FIREFOX!" Jag har sett den genom Internet Explorer men den så iaf okej ut ;) men då är inte själva wrappen på mitten utan på sidan ;)

Men Nu hade jag väl tänkt chilla litte.. igår var jag med sassa och fota en stund så jag kommer väl lägga upp nå bilder framöver ;) + att jag har vart på Annas kalas litte senare på kvällen dära.. Då hann jag dock inte fota så mkt men några bilder kommer väl komma upp ;) hehe

Skoola imorrn då.. TRÅÅÅKKK vi har ju nå grundämnen och förkortningar som läxa till Tisdag.. undra hur de kommer gååee men nu tänkte jag väll gåå dåe.. heiisnågra bilde jag tänkte ha till bildspelet m.m. ;)

Postat av: Anonym

hejj, fina bilder bara så du vet så byter jag blogg nu! xD

2011-10-11 @ 20:56:44
URL: http://photolollo.blogspot.com/
Innan du kommenterar läs det här:


FOTO:

-Alla bilder är tagna av mig om inte annat anges.
-Jag fotar med Canon 1100d.
-Mitt objektiv är ett 18-55mm.


REGLER:

-Inte ”låna” bilder utan tillåtelse och länkning.
-All spamm/reklam raderas/besvaras ej.
-Diskriminering är inte tillåten.
-Läs inlägget innan du kommenterar.

Kommentera här!:

Namn:
Spara information?

E-postadress: (bara jag som ser)

Url/Blogg:

Skriv här:

Trackback
  • Till startsida


  • Jag som driver denna blogg heter Angelica och är 13 år. I min blogg får ni läsa mycket om fotografering. Jag fotar med min Olympus sp800-uz som är en kompakt kamera med fast objektiv.
    bloglovin    RSS 2.0