slide show

Bra kommentarer.. -.-

Blö4 om comment: håller helt och hållet med. vad är det för idé att skriva att det är VÄRSTA fotobloggen osv.. sen så lägger du inte ut nå bilder å ba svammel inlägg.

Blö3 om comment: Håller med Blö1 och Blö2. Inte för att vara dum. Men du skriver att din blogg handlar om det, och så lägger du aldrig ut nå sådana bilder. Det blir väl lite galet? .... :s :s :o :o

Blö2 om comment: håller med Blö.. alla bilder ser ju ut som rent ut sagt som skit och föresten nu när du fått en ny kamera borde du väll fota!??!?!!?!?!?!?
Blö om comment: du skriver att du fotar makrofotografi, naturbilder, porträtt, gruppbilder osv. Men har aldrig sett några 'fina'' bilder. Du tror att du är så bra på att fotografera. Man har inte en fotoblogg för att man lägger ut en bild på en blomma te.x ? :o

Svar på alla: Först och främst, inte så moget att inte stå för vem man är.. tror inte ni heter blö1,blö2 mm.. Sen så har jag ALDRIG sagt att min blogg är "värsta bloggen". Tycker själv den inte är så värst bra. Och ja jag skriver att jag fotar makro,natur,porträtt m.m men det betyder inte att jag kommer lägga ut alla.. Dessutom har ju det vart högtider och jag har inte varit hemma så mkt, därför har jag inte kunnat blogga. Dels har jag nu fått en ny kamera då jag fotat lite så uppdateringarna kommer bli bättre (har lovat mej själv at bli bättre med bloggen när 2012 börjat). Och igentligen. vrf är det fel att lägga ut en bild på en blomma? Ganska fint enligt mej.. Jag tror ABSOLUT INTE att jag är bra fotograf.. men bara pga eran åsikt ska jag väl inte bli hindrad att göra vad jag älskar att göra?

Kom ihåg: Det är MIN blogg, inte ERAN. Jag gör vad jag vill med den. Om ni kan göra det bättre själv gör en egen blogg?? Och om ni inte tkr min blogg är bra så varför ens kommentera?! Vrf ens gå in på den? Om ni inte tkr en bild på en blomma eller vad det nu kan vara är fin. Fine! Det finns andra i min närhet som tkr mina bilder är fina.. Alla har olika smak, right?

Tror inte jag har nått mer att göra.. Men en sak. Alla inlägg som är "anonyma" kommer tas bort omedelbart.


P.s. just nu är jag lite mer aktiv med Instagram, Twitter m.m. ;)

Twitter: Lipkio
Insta: Lipkinoo

;)

Postat av: Amanda.

hahah inte mogna kommentarer ;)

2011-12-31 @ 00:02:34
URL: http://amandaaar.blogg.se/
Postat av: julia

HAHAHHAHAHAHHA jagdör!

2011-12-31 @ 01:31:50
URL: http://juliaas.blogg.se/
Postat av: Linnea

oherre, du tar sjukt fina bilder! Lyssna inte på sånt där omoget folk. Lovar de är samma person som skrivit kommentarerna! Fett omoget, garva som fan när ja läste!

2012-01-01 @ 12:31:51
URL: http://ninneas.blogg.se/
Postat av: Blö5

Håller fan med alla blö, du SUGER på att fota, t.o.m jag är bättre.och bara så du vet, det är inte samma person som har kommenterat allt det där, för jag känner alla dom, så just go and fuck david diaré knoll.

2012-01-04 @ 17:36:56
Postat av: Blö5

hahahahah, det sista jag skrev om david diaré knoll.

det skrev jag för jag trodde du var Angelica Nylund XDmen du suger fortfarande på att fota "natur bilder m.m"

2012-01-04 @ 17:40:31
Innan du kommenterar läs det här:


FOTO:

-Alla bilder är tagna av mig om inte annat anges.
-Jag fotar med Canon 1100d.
-Mitt objektiv är ett 18-55mm.


REGLER:

-Inte ”låna” bilder utan tillåtelse och länkning.
-All spamm/reklam raderas/besvaras ej.
-Diskriminering är inte tillåten.
-Läs inlägget innan du kommenterar.

Kommentera här!:

Namn:
Spara information?

E-postadress: (bara jag som ser)

Url/Blogg:

Skriv här:

Trackback
  • Till startsida


  • Jag som driver denna blogg heter Angelica och är 13 år. I min blogg får ni läsa mycket om fotografering. Jag fotar med min Olympus sp800-uz som är en kompakt kamera med fast objektiv.
    bloglovin    RSS 2.0